vineri, 7 septembrie 2012

Analize amuzante


Deși blogul meu și-a schimbat domiciliul, ''analizele'' la care este supus Zeitatea Sa atotștiutoare Google, acest Demiurg din basmul vieții fiecărui internaut, pentru ca acesta să indice calea către blogul meu, sunt tot mai ilare. Am decis să împărtășesc cu voi aceste căutări stranii, ajungând la concluzia că dacă internauții români ar fi mers vreodată la Oraculul din Delphi, cu siguranță acesta ar fi avut grijă ca aceștia să fie căsăpiți la ce întrebări stupide ar fi pus. Ca de exemplu:

reteta eugenii- Acum na, ce să zic, nu o fi eu un expert în ale gătitului (deși prepar niște sendvișuri de mori...nu, chiar mori, de la toxiinfecție alimentară), dar mă gândesc că eugeniile (asta dacă nu vorbim despre eugenism, desigur) se prepară simplu: faci 2 biscuiți și pui cremă între ei!
despre suparare- Hmm... asta ar trebui să îl întrebi pe Adi de la Vâlcea, el se ocupă cu chestiile astea. Înțeleg că mi-am închis blogul de satiră și m-am convertit la blogging personal...dar chiar să mă găsești cu așa ceva? Ce, doar dacă sunt din Bacău înseamnă că sunt TRISTan Tzara?
michelle (bombshell) mcgee poze- Really? Zău așa, înțeleg că fiecare om are fanteziile sale, unii mai ciudate poate...dar frate, cât de straniu să fii încât să cauți poze cu șevaletul ăla siliconat???
nu te pot uita- Mda, mi s-a mai spus, chiar des. De fapt, la cât de des mi se spune că nu pot fi uitat, mă gândeam ca atunci când va fi să mor să mi se scrie pe piatra funerară și pe colivă BRB!
britney spears hot- Aha... să înțeleg că cineva era horny când a dat de blogul meu!
cum treci criza varstei a doua- LOOOL!!! Vă rog, cei trecuți de prima tinerețe să dea CLICK aici. Aici e un tip care suferă de aceeași chestie ca și voi!
m-am inscris la facultate- Așa, și...? Chiar țineai morțiș să anunți Google despre asta? Ce credeai, ca dacă scrii asta în caseta de căutare și apoi apeși search o să apară ''CONGRAGIULEIȘĂN'' de la Google sau ce?!
dumnezeu sa te ierte uana- Uana???? God, oare de ce agramatismul nu este unul din păcatele capitale???
adio dumnezeu sal ierte- Așa o fi... dar care e faza, ești cioclu, cauți înmormântări pe Google ca să găsești praznice, să îți scoți gagica la cină la lumina lumânărilor???
la dus la morga pt analize- Analize? La morgă? Încep să mă îngrijorez...
no liferi- Mda, se pare că nici Google nu are o părere prea frumoasă despre mine din moment ce la așa căutare face trimitere spre mine!
pentru fete- Hmm!!! Ba se pare că totuși mi-a cam mers faima! Dacă până și Google m-a ridicat la nivel de simbol ca fiind ceea ce are nevoie orice fată!
Cam asta este pentru moment. Deși citind căutările astea, încep să înțeleg de ce se pică BAC-ul pe capete, iar unul ca Băsescu e președinte!!! Că are oricine drept de vot!

5 comentarii:

  1. uana =))) ce am ras cand am vazut :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Reteta eugenii? Serios? =))
    Sau „uana” :))
    Sunt amuzante.. Dar comentariile tale le fac și mai amuzante. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. reteta eugeniei e geniala :)) insa banuiesc ca se referea la cum se face aluatul, in caz ca vrei sa-ti faci acasa. totusi formularea e amuzanta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Haha...cat de tari sunt ,,cautarile".Cum naiba sa cauti asa ceva pe google ? :)) =)) Ala cu inscrisul la facultate astepta o felicitare din partea google :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai, vai, vai =))sa mor, nu alta=)))))))))))))))))))))))))) sunt mai amuzante comentariile tale personale decat cautarile in sine =))

    RăspundețiȘtergere