Despre mine

 Despre mine nu ar fi prea multe de zis. Din vara lui '93 am luat ființă, în Bacău. Cam din totdeauna am avut păreri și nu prea m-am priceput să le țin pentru mine, așa că de prin primăvara lui 2009, în clasa a IX-a, mi-am deschis primul blog. Au urmat multe de atunci, unele tematice, altele nu. Unele încă există, se pune praful pe ele.

 Prin liceu, visam să plec la studii afară. S-a concretizat parțial, eram ca și admis la Aberdeen. Ironia sorții, legile lui Murphy sau ce alte descântece or mai fi au făcut să nu mai pot pleca. Așa că m-am băgat la Comunicare și P.R.

 De la 20 de ani, am plecat ''la capitală'', să fiu pe cont propriu. După ce am încercat de toate, de la șantier și descărcat haine cu cârca prin mall sau vândut cărți, m-am angajat la Monitorizare Video, la nenea ăla cu mustăți mari și mulți bani, la un Country Club de mega clasă. Nu prea mi-a ieșit să stau doar pe postul ăla, m-au făcut și recepționer, și pe Security pe la evenimente sportive, așa că după vreun an de zâmbit fals și amabil către miniștri și cântăreți și escortat sportivi internaționali, a trebuit să las în urmă locușorul meu drag din Titan și să revin în Bacău. Mi-am dat licența, am intrat la master (al treilea pe listă) și m-am făcut corporatist. Am abandonat masterul în ultimul an. Mă plictisea groaznic. M-am reîntors în capitală și corporatesc.

 M-am jucat și de-a muzicianul o vreme, mă credeam mare rapper și mai behăiam a pagubă prin microfoane.

 Ce vei găsi pe aici? Opinii. Unele serioase și analizate rațional. Altele ironice și cu un ton amuzant. Pamfletar, zeflemist, miștocar, deci nu te aștepta să mă iau prea în serios în unele postări. Uneori o să găsești și poezii sau ce-mi mai debitează mintea.

 Promovez umorul, toleranța, echilibrul și atitudinea degajată, pozitivă. Fac lobby râsului (și nu mă refer la animal).Cam ăsta sunt, cam asta fac. Să ne citim cu bine.
Pace-n sine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu