marți, 4 septembrie 2012

CA SĂ îmi meargă mai bine, mi-am luat o nouă CASĂ

Sătul de vechea ''chirie'' de pe wordpress, unde nu existau atât de multe beneficii, am luat decizia de a mă muta, tot cu ''chirie'', dar una mult mai avantajoasă pe blogspot. Toate vechile postări au fost transferate dintr-o parte în alta (din păcate nu și comentariile). Motivul a fost evident, beneficiile unui blog pe wordpress nu sunt la fel de mari ca cele de pe blogspot, o platformă deținută de gigantul Google.
Așadar, cu ajutorul Anei (care după cum se poate vedea, a făcut o treabă extraordinară) blogul vostru preferat și-a schimbat locația, dar și aspectul, un aspect nou și extrem de plăcut ochiului. Rugămintea mea la toți cei ce mă urmăreau pe vechiul blog ar fi să vină să mă viziteze în ''noua casă''. De asemeni, colegii bloggeri cu care aveam colaborări sunt rugați să mă treacă în blogroll cu noua adresă.
Pace-n sine tuturor!

3 comentarii:

  1. Bun asa. In sfarsit esti si tu pe blogspot, unde se poate face orice vrea sufletelul tau, fara sa fii nevoit sa dai bani pe host si pe domeniu ca la wordpress X_X.
    Bine ai venit pe noua platforma si sper sa ai mult mai mult succes ca pana acum;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cauza acelei "chirii" am ales si eu blogspot. Aici esti liber, nu ai restrictii, ceea ce conteaza cel mai mult. Ah da, scoate si tu verificarea captcha de la comentarii ... Intri setari/ comentarii si postari si acolo unde e "verificare pe baza de cuvinte" alege nu.

    RăspundețiȘtergere