miercuri, 5 septembrie 2012

Viața profesională, impecabilă!

Odată cu venirea toamnei, lucrurile s-au schimbat semnificativ pentru mine din punct de vedere profesional. Prima mișcare a fost transferul pe platforma blogspot, o platformă net superioară wordpress. Am mult mai multe beneficii fiind activ pe blogspot decât pe vechea platformă. Așadar, dețin acest nou blog, ce are un aspect extrem de plăcut, care îmi reflectă personalitatea, așa cum se reflectă în oglindă omulețul din antet. După cum vedeți, odată cu mutarea beneficiez de noi elemente pe blog, ce au menirea de a atrage interesul vostru, al cititorilor mei.
O a doua modificare ar fi pagina de Facebook. Oficial, eu nu mai am Facebook. Însă blogul da. Chiar două. Așadar, like puteți da la această adresă. De asemeni, aveți și posibilitatea de a da add pe www.facebook.com/proprianaliza.
Însă cea mai importantă realizare este colaborarea pe care am început-o de curând cu StolenIMG, un site pe care îl admir de foarte mult timp. Sunt un mare iubitor al imaginilor, iar acest site a fost din totdeauna preferatul meu, așadar propunerea de a mă alătura echipei a fost mai mult decât binevenită. Acum am ocazia de a mă implica direct în activitatea siteului pe care îl urmăresc cu foarte multă plăcere de atât timp. Așadar, mă veți putea urmări și acolo și să vă delectați ochii, mintea și sufletul cu minunatele imagini postate acolo de echipa StolenIMG. De asemenea, dacă există doritori care ar vrea să se alăture proiectului, pot solicita acest lucru în secțiunea CONTACT.
Vă aștept cu mult drag să mă urmăriți pe ambele siteuri. Pace-n sine tuturor!

6 comentarii:

  1. Bravo tie! :) Nu stiu ce sa zic de blogspot, eu chiar ma gandeam ca wordpressul arata mai fain. Dar nu ma complic cu transferuri..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ai ales platforma blogspot.:)
    Felicitari pt colaborare !

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu aveam impresia ca wordpress e mult mai bun ..

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am tinut blogul in paralel pe blogspot si pe wordpress.
    Cu wordpress ai mai mari sanse, parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Vioreld: Mulțumesc mult!
    @All: Am folosit ambele platforme o vreme îndelungată. Pe blogspot însă, mă simt mai în largul meu. Este o părere personală, mă descurc mai bine cu blogspot.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc ca ai venit in echipa StolenIMG:x

    RăspundețiȘtergere