luni, 18 februarie 2013

Stupize, stupize- cu Andrei Submarin

 Lumea asta se degradează mai tare decât simbolismul bacovian. Acum vreo săptămână, am văzut un retardat care pozase în nudu' gol prin parc, violând statui. Desigur, toată lumea a distribuit asta, ''HAHAHA ce fază tare''! Toți semidocții cu aere de intelectuali postează citate din Kant, dau Share la texte despre condiția umană și își pun cover cu Lucian Blaga din dorința de a părea tineri erudiți, intelectuali rasați, ''nește jmekeri deshteptzy la cop'', de o profunzime și o sensibilitate inimaginabilă, dar scot la iveală dobitocul din ei (mă refer cu sensul de primitiv) în clipa în care văd un copil de 15 ani cu puță de 5 ani că violează niște statui prin parc.
Daa, tipic intelectual. Vedem un mădular, hai să ne hlizim ca tăntălăii. Aud textul ăla retard la distribuire ''Cum să fii așa prost să faci așa ceva?''...păi te întreb și eu: ''Cum să fii așa prost să promovezi așa ceva?''. Foarte simplu...ești atât de prost și atât de conștient de prostia ta, încât atunci când vezi unul mai prost simți nevoia să arăți lumii că se poate mai rău. Păi ce mă-sa mă mai mir când muzica înseamnă ansamblu de coarde penale, filmul se trage, nu se toarnă, iar divertismentul înseamnă parodierea handicapaților și glume mai pline de SEX SEX SEX ca un sexshop (și nu mă refer doar la Bendeac)?! Apăi io mi-s iuti la mânii șî voi lua la înșins cu o jarghii di o sî vă stei ilicu' pi gard, cî pi voi nu o sî mai poatâ di semni!

 Dar asta să zicem că poate e un act de nebunie nedăunătoare. Un retard își arată puțulica prin parc (ba chiar o bagă în gura unei rațe de marmură, că a ținut el minte de când era mic că îl speria mă-sa că dacă mai ține mâna în pantaloni, vine pelicanul și i-o mănâncă...și omu' acu' a vrut să se răzbune, ''na mă, m-ai traumatizat o viață întreagă că mă mănânci, de nici nu mă masturbam de frica ta...acu...RĂZBUNAAAREEEEE'' - striga probabil piciul în timp ce și-o băga în ciocul unei păsări de marmură).  Altceva însă mi se pare impardonabil
 Am văzut pe Facebook că anumiți indivizi postează poze cu persoane luate de pe net și le declară dispărute, rugând oamenii să Share-uiască poza. Păi du-te frate și taie-ți venele! Cum să faci așa ceva pentru LIKE-uri mă dobitocule?

 Ideea e clară! Tipul inventează o poveste, lumea dă Share, el ajunge cunoscut, apoi își dă 2 kile de gel prin păr, își pune cămașa sau tricoul mulat, desigur, alături de eșarfă, că nu poți ieși din casă fără eșarfă la gât și pleci la discotecă. Acolo, găsești prostălanc....pardon, femela doritoare de masculi feroce, te apropii de ea, ridici din sprânceană, îi bagi un ''nu știu ce luminează mai tare în discoteca asta, ochii tăi sau luminile astea''. Tipa bineînțeles capătă un interes special pentru tine din clipa în care i-ai lăudat felinarele. Îi spui că ești tipu' celebru de pe Facebook cu nepoata dispărută, îți dai puțin jos ochelarii de soare ca ea să te recunoască, apoi îi oferi ceva de băut, o îmbeți și o bagi în așternut.

 Întrebarea e: cât de retardat să fii ca și fiintă să faci așa ceva? Cum să ajungi să te folosești de imaginea unor oameni și de o posibilă tragedie ca să ajungi să duci la orizontală niște panarete pe care oricum le rezolvi dacă închiriezi un BMW 2 ore?

 Oricum, văd că tot scriu articole sociale pe aici. NEAH! Nu merge! Aici e ''proprianaliză'', adică mă analizez pe mine. Așadar, o să îmi redeschid blogul de trolling și o să apuc de scris și articole sociale! Așadar, o să postez și pe www.umornecenzurat.blogspot.ro. Am un articol scris acolo de prin toamnă. Vă aștept și pe acolo.
 Pace-n sine!


3 comentarii:

  1. Si titlul ce legatura are cu articolul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi ți se pare că oamenii despre care am vorbit în postare intră în altă categorie decât cea a stupizeniilor?

      Ștergere