marți, 12 martie 2013

4 ani!!

Heeeiiii!!! După cum prea bine v-ați dat seama din imaginea alăturată (care arată ca un poster electoral), astăzi, 12 martie 2013 împlinesc 4 ani de blogging. Ce să zic, mă bucur că de 4 ani activez pe aici. 4 ani în care am avut scurte pauze. Dar în care am evoluat mult, am crescut mult ca om. Am dezvoltat noi abilități în ceea ce privește scrisul, am câștigat prieteni noi. De fapt, o mare parte din lucrurile pe care le-am dobândit în ultimii 4 ani au fost și datorită blogului. Eram un puști avid de scris. Iar bloggingul mi-a oferit posibilitatea de a-mi satisface nevoia de a scrie. Pot spune doar că sunt la început, asta e clar. Abia de acum consider că am acumulat suficient de multă experiență și chef de a scrie, pentru că nu e așa, pofta vine mâncând, sau postând în cazul de față. Nu cred că are rost să fiu prea nostalgic, nu cred că ar fi cazul să încep să înșir clișee sau alte cele. E suficient să privesc în urmă la cât am evoluat în acești ani și să mă simt mândru de progresul făcut pe toate planurile.
 Acum, ca totuși, să sărbătorim, vă dau posibilitatea de a-mi da sugestii, de a-mi spune ce vi se pare ok și ce nu, de a mă contrazice, de a mă aproba, de a-mi adresa întrebări...chiar și de mă pune să îndeplinesc ceva ce voi încerca să fac. Hai să zicem, o poruncă așa, cum se face la aniversări (dar nu exagerați), asta așa, în semn de mulțumire că ați stat lângă mine 4 ani. În rest, ce să zic, LA MULȚI ANI mie. Le mulțumesc tuturor cititorilor mei, dar și colegilor și prietenilor de blogosferă. Acum, încheiem cu o piesă care mă caracterizează (din moment ce postarea a debutat cu o poză special făcută pentru această ocazie, eu și LUPA mea).

Haarp Cord - Nu ma pot opri din scris (cu Flow Rege)
   
 Asculta  mai multe  audio   hip-hop

10 comentarii:

  1. Mult succes in continuare! Bravo pentru progres si cel mai important e ca tu sa fii mandru si multumit de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc mult! Și da, eu personal sunt foarte mândru de rezultatele obținute din blogging.

    RăspundețiȘtergere
  3. iei, bro!!!! la cat mai mult <3 in curand si eu voi face 3 ani :o3

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai zis că dai posibilitatea de a te contrazice. Stai aşa să-mi pregătesc contrazicerile... (mai stai... da' mai stai că nu ne grăbeşte nimeni!).
    Şi vrei să o faci pe peştişorul de aur? :> Păi să ştii că eu am o dorinţă, doar una... >:). Vreau... vreau... să-mi îndeplineşti încă 100 de dorinţe :D. Am fost bună, puteam spune: "fără număr, fără număr, fără număr".

    Lăsând alea de mai sus la o parte, mult succes în continuare, la cât mai mulţi ani de blogging şi să nu mai faci pauze :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe :)) a fost foarte tare comentariul tău. O să îți îndeplinesc cele 100 de dorințe imediat ce o să îmi capăt puterile.
      Mulțumesc mult pentru urări, îți doresc și ție o carieră cât mai lungă în blogging. Și nu o să mai fac pauze. :*

      Ștergere
    2. Păi vreau cât mai repede să-ţi capeţi puterile (poate până luni), pentru că am deja o dorinţă de pus... bine, două :D.
      Şi eu îţi mulţumesc. :)

      Ștergere
  5. Cât mai mult cu putiință . Scrii foarte frumos ! S-o ții așa încontinuare !

    RăspundețiȘtergere
  6. LA MULTI ANI! Mult succes in continuare...

    RăspundețiȘtergere