duminică, 3 februarie 2013

Nu se mai zice (.ro)

  Am primit astăzi un mail de la zice.ro. Am rămas puțin surprins, știind că nu mai am blog pe acea platformă. Am dat click, iar ceea ce am citit m-a luat prin surprindere. Textul era următorul:

Dear stefanstoica,

zice.ro isi inchide portiile la sfarsitul lunii. 
Va rugam sa exportati blogul vostru daca doriti sa pastrati continutul deoarece la sfarsitul lunii pe 28.02.2013 zice.ro v-a fi desfiintat. 
Daca aveti nevoie de ajutor sau doriti o copie al temei voastre favorite sau al unor pluginuri favorite va rugam sa ne contactati aici: 
http://zice.ro/despre-noi/

Thanks!

echipa zice.ro


 Spun sincer că regret acest fapt. Deși am început pe blogspot, cea mai frumoasă perioadă din blogging am avut-o în perioada în care activam pe zice.ro, dar și cea mai longevivă. După 10 luni de blogspot, am renunțat la blog, iar de pe data de 4 decembrie 2009 până pe 11 decembrie 2011 am activat pe www.stefanstoica.zice.ro, blog ce a rămas în picioare încă câteva luni după acel moment, până în clipa în care am decis să îl șterg. A fost o perioadă minunată, în acea perioadă am evoluat ca blogger, mi-am devinit stilul, m-am remarcat, am participat la concursuri, mi-am câștigat un număr de cititori, dar cel mai important, am cunoscut o serie de oameni cu care am rămas în bune relații până astăzi. Prin intermediul blogului de pe zice.ro i-am cunoscut pe Annitu, Blogatu,  Caboose , Pato, Umograf și mulți, mulți alții, unii retrași din blogging (din păcate), aici menționându-i pe Andrew ce deținea nimicnormal.com și AdrianK de pe adriank.blogciting.com, pe care, profit de ocazie, în speranța că vor citi asta, să îi salut.
 De asemenea, doresc să îl salut și pe Ovidiu, adminul site-ului zice.ro și să îi urez mult succes în proiectele viitoare.  

2 comentarii: