marți, 17 iulie 2018

Geneza lumii minților întortocheate

   Scriu articolul asta de pe podeaua unul balcon, în momentul în care ziua de azi deja e mâine și totuși, ieri era azi. Am aproapte 2 zile legate nedormite, vreo 24 de ore fără ingerarea niciunui aliment, doar o cafea, iar acum un bătrân Marlboro și un pahar de vin roșu, după un drum de 3 ore dus, 3 întors, direct după o tură de noapte, o ploaie care mi-a udat și osemintele aproape ruginite și un meci de fotbal cu care mi-am omorât câțiva neuroni sub influența nervilor. E o postare fără sens, un experiment masochist despre anduranță, un antrenament spartan în plină primă zi de odihnă.

  A fost interesant! La un pas de bătaie cu niște conaționali care făceau ''dăcât'' să ceară, urături de mutare la domiciliul din lemn de tei funcționarilor CFR, ceartă cu un libidinos bătrân care se luase de niște fete în tren, stări de frustrare și neputință față de funcționarii statului, adoptarea unei decizii radical negativiste față de viață și de conceptele ei, plictiseală cronică stinsă în scrumieră, viață înghițită din pahar, emoții pozitive și negative redate maestru de gangsta rapperi locali, uciderea gentlemanului, nașterea fiarei. De atât de puțin e nevoie pentru a face ca visele mărețe să dispară sub tenebrosul ''asta e imposibil!" și e nevoie de și mai puțin pentru a face ca educația să fie subjugată de natura pură. Interesante reacții are corpul uman, răspunde atât de cinic la stimuli, încât ai crede că are cineva un joystick și ne ghidează spre ce luminează mai frumos! Dezmățul metafizicii desfată acest delir tremens al purității, stinge o țigară împuțită pe obrazul dumnezeilor moderni, detonează toate Panteoanele aceste falimente din baza piramidei lui Maslow. Excesele de sinceritate ale naturii pure scuipă în obrazul docmelor și a cizelării. Sapiosexualitatea se evaporă, lăsând loc deșertificatei dorințe de invadare a buzelor acelea necunoscute și făurirea unui nou set de erori morale.

Fenomenal loc individul! Fenomenală substanță mintea sa! Nu au rost cele scrise pentu cei lucizi și odihniți, cu gentilețea încărcată la maximum! E pentru puștanii care aberează de la stres. Și pentru moșii înecați în alcool. Și pentru bețivii cu școală multă și degeaba. Pentru ''legalistele'' de pe Tumblr, pentru cei are nu se tem să scoată fiara, cu sau fără gheare!

Citește tu, că șterg eu mai târziu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu