miercuri, 4 iulie 2018

Marș, mă, că trece un Dumnezeu!

 După cum poate ați aflat, s-au desecretizat o serie de stenograme în cazul morții polițistului Gigină, motociclistul din coloana oficială a Demiurgului Oprea, Gabriel pe numele de Arhanghel al Morții. Mai exact, comunicările radio transmise între dispecerat-ofițeri-agenți de poliție rutieră, exact în acea zi fatidică de  20 octombrie 2015. Le puteți citi aici.
 Deci cum, mă?! 27 de agenți de poliție, un dispecerat preocupat să transmită traseele schimbate în ultim moment de parvenit, 180 km/h într-un oraș ca Bucureștiul, plus blocarea traficului pe artere importante din capitală DOAR ca să își plimbe hoitul acest fals doctor de Fundulea până la sediul SRI Băneasa? Păi cum să nu ajungă până și un cocalar, care își editează poze pe Facebook să se simtă mare? Dați, vă rog, un search pe Google să vedeți numărul de ambulanțe care rămân blocate pe mizerabilele și impracticabilele drumuri românești. Pentru că oricum, nu sunt importante. Sunt doar niște dube cu bec de Crăciun deasupra, care cântă o gălăgie și transportă în ele niște saci de organe umblătoare, care (mojicii dracului), vor bani și respect pe munca lor! Ce impertineți, auzi! Majestate, propun să scoatem becul de pe ambulanță, că prea face lumină. Și scoate, dom'le, gălăgia aia de pe ele! Să stea la semafor! Ce, au ajuns muritorii să se plimbe cu viteză și girofar, ca baștanii? Ei, drăcia dracului!

 Găbițu, cu toți parveniții ăștia, sunt ăia care au înțeles exact care e treaba cu ''democrația'' românească: bă, aici dacă nu ești rege, te faci! Găbițu este, posibil, un complexat. Are nevoie de viteză, de bodyguarzi, de străzi libere, doar pentru puțulica lui, posibil la fel de mică și de flască precum importanța lui în sfera politică și academică. Găbițu editează poze cu el dând mâna cu Obama și le pune pe net. Mașini, viteză și poze editate. Găbițu are apucături de cocalar. Ba, mai grav: de pițipoancă. Dar e de înțeles!!

 Nu, pe bune! Găbițule, știm că vrei să te simți Dumnezeu când ești atât de mic. Simplu executant pentru Băsecu. Simplu executant pentru PSD. Simplu păduche pentru SRI și DNA. Tu nu ești nici măcar ca UDMR, partid remorcă. Pentru că pe ei, din nefericire, biata comunitatea maghiară din România îi votează, fiind singurii lor reprezentați în țară. Tu nici măcar atât nu ești! Nu ești nici măcar remorca băgată în seamă pentru tratative. Ești, practic, inexistent. Nu ești dumnezeul generalilor. Nu ești dumnezeul politicienilor. Nu ești dumnezeul serviciilor. Nici dumnezeul academiilor. Practic, Găbițule, ești dumnezeu poate doar pentru mama dumitale, ființă care, deși nu garantez că e mândră de tine, te iubește ca pe un dumnezeu, ca orice mamă.

 Așadar, stai liniștit! Te pot asigura că noi, cei mulți, când ne gândim la tine, te recunoaștem ca pe un Dumnezeu. ''Gabi Oprea? Dumnezeul mă-sii!''.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu