joi, 26 iulie 2012

Ființă sau șevalet?

Unul din multele motive pentru care am cont pe Facebook este pentru a citi știri. Cum evit să le privesc pe cele de la televizor, datorită afiliațiilor politice a tuturor trusturilor de presă românești, trebuie să găsesc soluții alternative. Ei, acum am aflat și eu despre Michelle "Bombshell" McGee . Știu, poate cei mai mulți o să vă întrebați cine este. E un fel de asistentă TV, dar din Statele Unite ale SUA, vorba lui Cabral. A ajuns celebră după ce i-a distrus căsnicia Sandrei Bullock, deci e clar că nu e vreo eminență cenușie duduia. Însă persoana ei nu mă interesează absolut deloc. Motivul pentru care am menționat-o în postare este cu totul altul... tipa arată așa:

Nu știu părerea voastră, dar eu mi-o pot exprima într-un singur cuvânt: ORIBIL! Și nu, nu mă refer la numărul tatuajelor. Mă refer la tatuaje în sine. Știu, fiecare face ceea ce dorește cu propriul corp, dar nimic nu mi se mare mai dizgrațios pe corpul unei femei decât tatuajul. Fie el fluture, tribal, șarpe, trandafir, zvastică, nume în ebraică, chineză, rusă sau vietnameză, un tatuaj pe corpul unei femei nu are cum să fie ceva plăcut.
De asemenea, în videoclipul piesei ''Miliardar de vise'', apare o tipă brunetă cu o tunsoare de-a dreptul scabroasă. La fel de odios ca și tatuajul, mi se pare tunsoarea stupidă. Înțeleg mișcările punk, emo, minimal, techno, manelăreală și alte porcării de genul acesta... dar sincer, atât timp cât tu ca fată îți permiți să porți creastă verde, tatuaje, pierce-uri, tunsori imbecile sau ceva de genul acesta, îți asumi și faptul că eu o să spun că ești hidoasă. Rămân în continuare un mare fan al thrash metal-ului, dar sincer... nu port pletele lui Andy Ghost de la ALTAR!
Părerea mea nu este una conservatoare. Ci una ce ține strict de preferințele mele. Consider că cele mai dizgrațioase lucruri pe corpul unei femei rămân tatuajele, pierce-urile, tunsorile cretine. Ba chiar mai mult, chiar dacă o fată va fi plină de calități, singurul defect fiind un tatuaj, un pierce sau o tunsoare cretină, mai mult decât precis că nu voi ține cont de calități. Niciodată în viață nu voi putea fi cu o fată care are unul dintre aceste 3 defecte. Iar dacă aș fi atașat emoțional de o fată, iar aceasta ar decide să își marcheze corpul astfel, mă dezic imediat de sentimente, cu o ușurință de reptilian.
Asta dintr-un singur motiv... suntem ființe umane, nu șevalete!

2 comentarii:

  1. "A ajuns celebră după ce i-a distrus căsnicia Sandrei Bullock"
    ..............
    Ce ma distreaza pe mine asemenea afirmatii. Hai sa vedem daca poate distruge cineva o casnicie in realitate.

    Hai sa presupunem ca duduia Cabral s-a dat la sotul Sandrei. A fost constrans, fortat,...sau sotul Sandrei a acceptat de buna voie si nesilit de nimeni oferta? In cazul asta, cine a distrus asa zisa casnicie? Cabral sau Sotul Sandrei?

    E ca si minciuna manipularii. Se zice ca daca cineva vine si iti intinde o "cutie" in care se afla o Idee interesanta...defapt incearca sa te manipuleze. Iar daca ai luat cutia si ai acceptat ideea, ai fost manipulat.

    La prima vedere e plauzibil, insa analizand mai profund iese la suprafata inselatoria. Si anume, inselatoria consta in minciuna ca ai putea fi manipulat de altul. De ce?

    Atunci cand ti se intinde "cutia" cu spectaculoasa Idee, tu ai posibilitatea de a o lua sau nu. In cazul in care ai luat-o, poti s-o analizezi si s-o respingi. In caz in care ai luat-o, analizat-o si gasit-o ca buna, nu esti tu cel care a acceptat? Nu esti tu cel care a hotarat s-o pastreze? Mai poti da vina pe cel care ti-a intins-o? Nu. Caci in lumea in care traiesti, esti si vei fi intotdeauna inconjurat de idei. Dar de fiecare data tu, mai corect spus, subconstientul tau va decide ce vei alege. Cel mult poti da vina subconstientului tau ca te manipuleaza, devenind automanipulare, dar nici intr-un caz fenomenelor externe.

    RăspundețiȘtergere
  2. " Niciodată în viață nu voi putea fi cu o fată care are unul dintre aceste 3 defecte. Iar dacă aș fi atașat emoțional de o fată, iar aceasta ar decide să își marcheze corpul astfel, mă dezic imediat de sentimente, cu o ușurință de reptilian. "
    ...............

    Sa inteleg ca tu esti stapan pe propriile sentimente de le poti "invarti" dupa propriul plac? Ma faci sa rad.

    In legatura cu ea. De ce nu ar avea voie sa se decida ptr. un tatuaj, pierce sau orice altceva? Care e diferenta intre faptul ca tu porti un ghiul sau cravata, si ea poarta un tatuaj si un piercing? Sa inteleg ca mergi pe gandirea majoritatii si a normalitatii? Adica un ghiul si cravata e ceva normal, dar un piercing si tatuaj intra la extreme? Are ea dreptul si libertatea sa se "infrumuseteze" dupa propria schema iluzorica? O ai si tu?

    Cei care privesc lucrurile ca tine sunt extrem de superficiali.

    RăspundețiȘtergere